Bona actuació de Miquel Comella i Sheila Avilés a l'estatal de Cros

Miquel Comella, 5è a l'Estatal de Cros
El passat diumenge 10 de Març, 3 atletes del grup van participar en el Campionat d'Espanya de Cros que tingué lloc a Granollers. En categoria veterans M45, Miquel Comella Camats (CAI) va arribar en una molt meritòria 5a posició. El d'Almacelles segueix realitzant destacades actuacions en la present temporada, i sumà una nova plaça de finalista, que s'afegeix a la 4a plaça obtinguda al passat Campionat d'Espanya Indoor de Veterans en 3000m.ll, i a les dues medalles autonòmiques: or en cros i argent en 3000m.ll. indoor.
Sheila Aviles Castaño (CAI), va ser 19a en categoria Promesa, i 4a per equips amb la selecció catalana. La d'Igualada també està realitzant la seva millor temporada de camp a través, i aquest diumenge serà al Campionat d'Espanya Universitari de Cros que tindrà lloc a Avila, on, representant la Universitat de Lleida, espera fer una bona actuació. Recordem que al passat Campionat de Catalunya Universitari, Sheila va assolir el sots-campionat autonòmic.
La darrera atleta que ens representava en l'estatal de cros fou Isma Neggazi Meslek (CAI), que formava part de la selecció catalana júnior per segon cop en el que portem d'any. La lleidatana però, no competí a l'alçada del nivell demostrat durant tota la temporada i acabà abandonant la prova. Diverses situacions van influir negativament en l'estat d'ànim de la corredora d'origen algerià, però aquestes mai poden servir d'excusa, i menys quan es forma part d'una selecció. És d'esperar que l'experiència li serveixi per aprendre i madurar i que no es torni a repetir.
Sheila Aviles (esquerra) i Isma Neggazi (dreta) amb Quim Erta
Ja en pista coberta, Berta Cabanas Tirapu (FCB) competía en el seu primer Campionat d'Espanya, l'indoor en categoria cadet. La medallista de bronze autonòmica dels 3000m.ll. va notar la pressió i tan sols va poder ser 8a a la seva semifinal dels 3000m.ll. amb una discreta marca d'11'06"11. Malgrat tot, la pallaresa està realitzant la millor temporada de la seva curta vida atlètica, que aquest diumenge escriurà un nou capítol amb la participació a Àvila en el Campionat d'Espanya de Cros Cadet formant part de la selecció catalana, mercès a la medalla de bronze assolida al passat Campionat de Catalunya de Cros.
La notícia trista del cap de setmana va anar a càrrec de Camilo Ariel González Bauza (AAC). El velociste de Tremp va patir un trencament a l'isquiotibial quan era disputant la final dels 60m.ll. del Campionat de Catalunya Júnior Indoor. A les semifinals, l'atleta cubà va igualar la seva millor marca personal i tot semblava indicar que a la final aconseguiria una nova marca personal. Però no va poder ser, i ara el més important és portar a terme una bona recuperació per afrontar amb garanties la temporada d'aire lliure. Qui si va marcar un nou registre personal fou l'aragonès Diego Altermir Aguilar (Hinaco Monzón) que, al mateix campionat però fora de concurs, va tancar el crono amb 51"71 en la prova dels 400m.ll. La seva companya de club, Mireya Oliver Buil va igualar la seva MMP al fer 7"90 en les semifinals dels 60m.ll., participant també fora de concurs. La velocista aragonesa participarà aquest cap de setmana en el Campionat d'Espanya Júnior Indoor que tindrà lloc a Antequera (Màlaga), amb el repte de passar a la final de la prova més curta de la velocitat. A la ciutat andalusa també hi serà Ramon García Seuma (Lleida UA) qui, malgrat no preparar la pista coberta, ha decidit assistir-hi per competir en els 60m.ll., gaudint sense pressió del Campionat.